Digital

Innovatieve marketing solutions voor retail & FMCG

Elke maand bereikt u via myShopi 1,2 miljoen actieve gebruikers

myShopi is het grootste online activatieplatform in de Belgische markt met promoties van retailers, FMCG-producenten en adverteerders. myShopi is beschikbaar op PC, tablet, smartphone en smartwatch voor een optimaal omni-channel bereik, altijd en overal.

Ga naar myShopi.be

Download de app

Statusbericht

Het webformuliercomponent campaignmonitor kan niet worden weergegeven

Ontdek al onze digitale producten

Interactieve folders

Door uw e-commerce product feed te linken aan het myShopi-platform kunnen we van uw reclamefolder een interactieve folder maken waarin de consument naar hartenlust kan doorklikken (en shoppen) in uw webshop.

Afdrukbare coupons

Kortingen zijn uitermate geschikt om zowel de traditionele als de digitale consument te activeren. Een afdrukbare coupon laat bovendien toe om per winkelpunt onmiddellijk het aantal redempties te meten. 

Shop info

Met 1,2 miljoen actieve users per maand is myShopi het nummer 1 shopping platform van België. Uw winkelinfo en openingsuren mogen dus zeker niet ontbreken op onze website en in de myShopi app.

Display advertising

Van performante push channels tot premium display opportunities: myShopi biedt elke adverteerder de mogelijkheid om extra awaraness, visibiliteit en traffic te genereren.

Cashback

Dankzij onze eenvoudige terugbetalingsprocedure laten klanten zich makkelijk overtuigen om een nieuw product of een extraatje aan te kopen met cashback. Bij myShopi werden inmiddels al meer dan 500.000 terugbetalingen uitgevoerd.

Display advertising

Van performante push channels tot premium display opportunities: myShopi biedt elke adverteerder de mogelijkheid om extra awaraness, visibiliteit en traffic te genereren.

Sponsored shopping list

Steeds meer consumenten laten hun geschreven boodschappenlijstje voor wat het is en gaan winkelen met de digitale variant – met toegang tot uw gedigitaliseerd productaanbod én de bijhorende kortingen natuurlijk.

Promo CRM

Consumenten kiezen op myShopi bij welke club ze zich aansluiten en krijgen vervolgens uw gepersonaliseerde promoties op basis van hun profielgegevens en cashback gebruik.

Benieuwd naar een gepersonaliseerde strategie voor uw folderdistributie?

Vraag een offerte aan

Contacteer ons voor creatieve of digitale oplossingen op maat. 

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

1 + 7 =